1.-spadestik-Thyhallen-01.jpg

1. Spadestik taget ved Thyhallen

Et nyt Center for Sundhed skal etableres ved og i Thyhallen. Thisted Kommune har store ambitioner på sundhedsområdet og vil skabe et stort multicenter, som kommer til at fremstå som et fyrtårn for idræt, sundhed, fællesskab og kultur.

P+P arkitekter er bygherrerådgiver på det første totalentrepriseudbud, som omhandler opførelse af ny multihal/springhal, ny aktivitetshal med anretterkøkken og støttefunktioner samt ombygning af eksisterende Hal A til ren håndboldhal med plads til flere tilskuere. Sammen med Keingart har vi bl.a. forestået brugerprocessen, som får følgende bemærkning fra det politiske bagland:

”Vi glæder os i særlig grad over, at der er meget stor overensstemmelse mellem det projekt, brugerne har være med til at udvikle, og det vi nu realiserer. Desuden er det glædeligt, at de nye faciliteter er blevet udviklet med multifunktioner for øje, så f.eks. skoler, institutioner, foreninger, kommunale sundhedstilbud og mange andre kan få glæde af dem”, lyder det fra både formand for Thisted Kommunes børne- og familieudvalg, Søren K. Zohnesen (V) og formand for social – og sundhedsudvalget Ida Pedersen (S).

Udbuddet i forbindelse med det nye Center for Sundhed i Thisted blev vundet af entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde, og tirsdag d. 20. oktober 2020 var der 1. spadestik på projektet. En vigtig milepæl i et meget spændende projektforløb.

 

P+

Idræts- og sportsfaciliteter skal ikke bare stimulere lysten til leg og bevægelse,

men også skabe inspirerende mulighedsrum,

der gennem åbenhed og inklusion  giver plads til,

at sociale fællesskaber kan udfolde sig aktivt.

Læs mere om det videre forløb med opførelsen af Center for Sundhed her.