Thyhallen-anden-etape_nyhed_banner_seneste-scaled.jpg

Bygherrerådgiver på anden etape af Thyhallen – Center for Sundhed

P+P arkitekter er bygherrerådgiver for Thisted Kommunes anden etape i den omfattende transformation af Thyhallen til et samlet Center for Sundhed. Jakobsen & Blindkilde har sammen med Cubo og Niras netop vundet totalentreprisekonkurrencen på en om- og tilbygning, der indbefatter et kommunalt sundhedscenter med genoptræning, terapi, arbejdspladser, foreningsaktiviteter og meget andet.

Det nye Thyhallen – Center for Sundhed vil skabe et samlingssted for områdets borgere, hvor alle de traditionelle idrætsfunktioner er bevaret og styrket, og hvor rigtig mange af disse funktioner smelter sammen med sundhed, genoptræning og samvær. Den ambitiøse helhedsplan skaber et moderne og regionalt multicenter, hvor et hav af forskellige sportsgrene, fritidsaktiviteter og socialt fællesskab vil kunne udfolde sig. Gennem bevægelse, kultur og lokalt fællesskab vil det højne livskvalitet og den generelle sundhed i området.

Denne nye anden etape vil få en markant position som et led i ankomsten til hele centret. Det kommunale sundhedscenter vil fungere som indgang til områdets mange funktioner og få en markant og funktionel udkragende 1. sal, som vil markere og overdække hovedindgangen.

P+P arkitekter er også bygherrerådgiver for Thisted Kommune på første etape af omdannelsen af Thyhallen – Center for Sundhed. Denne etape blev også vundet af Jakobsen & Blindkilde. Første etape indbefatter bl.a. opførelsen af ny multihal med springfaciliteter, en aktivitetshal samt en opgradering af den eksisterende Hal A.

 

P+

“Når vi tegner faciliteter til idræt og sport, stræber vi altid efter at skabe

dynamiske og multifunktionelle bygningsværker,

der opfordrer til bevægelse og en mangfoldighed af aktiviteter.

Det handler om at skabe gode, fysiske rum for mødet mellem mennesker.”

 

Læs mere om vores andre projekter inden for idræts- og fritidsfaciliteter her. 

Alle visualiseringer er udarbejdet af CUBO.