Jetsmark_Idraetscenter_anden_etape_nyhed_banner-scaled.jpg

Jetsmark Idrætscenter – anden etape skudt i gang

Forleden var der første spadestik på anden etape af udbygningen, renoveringen og ombygningen af Jetsmark Idrætscenter. Anden etape af dette omfattende projekt omhandler et nyt moderne fitnesscenter, et cafeområde og en foyer, som bliver centerets hjerterum. Denne etape byder også på en ny tilbygning, der rummer et nyt spring- og motorikcenter, nye omklædningsrum til svømmehallen og en ny klinik for fysioterapi. Første etape af det store arbejde med at omdanne Jetsmark Idrætscenter til et tidssvarende og moderne idrætscenter er i fuld gang.

 

Jetsmark Idrætscenter er placeret i tæt forbindelse med det åbne landskab og med stor synlighed fra ankomsten fra Bredgade. Sammen med det nye Skolecenter Jetsmark vil idrætscenteret være med til at binde Pandrup, Kaas og Moseby mere sammen. Det vil blive et stærkt element i det sociale liv og fællesskab i lokalområdet. Den nye tilbygning vil blive udformet, så den tilpasser sig stedets eksisterende bygninger og det nye Skolecenter Jetsmark. Den nye facade mod ankomsten vil blive centrets nye ansigt udadtil. Facaden vil fremstå med et enkelt og moderne udtryk, som signalerer dynamik, liv og aktivitet. I den lange horisontale facade vil hovedindgangen markere sig tydeligt som et vertikalt element, hvor bygningen åbner sig op og skaber kig ind til den dobbelthøje foyer. Gennemgående vinduesbånd i bunden af bygningen vil understrege den horisontale facade. Tilsammen vil det give bygningen en lethed og fast rytme i facaden. Samtdig skabes en god visuel kontakt mellem ude- og indearealerne.

 

Vi er arkitekter på projektet og ser frem til det videre samarbejde med totalentreprenørerne Q-Construction, Hamiconsult og Spangenberg & Madsen Rådgivende Ingeniørfirma. Og vi glæder os til at overlevere projektet til bygherre næste år og derigennem skabe gode, moderne rammer for bevægelse og socialt samvær i lokalområdet.

 

Vores samarbejdspartner Q-Construction var en tur forbi med deres drone og har været så venlige at låne os deres film. Den giver et godt overblik over, hvordan projektet skrider frem. Samtidig foreviger den startskuddet på næste del af processen med at realisere det nye Jetsmark Idrætscenter.

 

Se Q-Constructions film om Jetsmark Idrætscenter her.

 

P+

“For os skal arkitektur være ærlig forstået som enkle og solide byggerier,

der fokuserer på konstruktion og funktion i lige så høj grad som form og æstetik.

Vi ser noget smukt, noget æstetisk, i denne ærlighed i et byggeri.

Der skal være en klar sammenhæng mellem bygningens udtryk og dens indre logik og funktion.

Det synes vi er mest ærligt.”

Læs om vores andre projekter inden for idræt, sport og fritid her.