Jetsmark_Rejsegilde-scaled.jpg

Til rejsegilde i Jetsmark Idrætscenter

I går var vi til rejsegilde i Pandrup, hvor udbygningen, renoveringen og ombygningen af Jetsmark Idrætscenter nu går ind i en ny fase. Vi fejrede, at hovedkonstruktionen med de store mørkegrå stålspær er blevet rejst i den nye tilbygning. Den skal huse et nyt moderne fitnesscenter, et cafeområde og en foyer, som bliver det første, man møder, når man kommer indenfor. Den dobbelthøje foyer vil fungere som centerets hjerterum, der samtidig åbner op mod ankomsten med store vinduespartier og dermed bliver idrætscenterets nye ansigt udadtil. Tilbygningen rummer også det nye spring- og motorikcenter, en klinik for fysioterapi og nye omklædningsrum til svømmehallen.

I forbindelse med rejsegildet blev der holdt taler af flere involverede parter. Det var en smuk, men kold forårsdag, så talerne var korte og præcise, men varme og optimistiske i omtalen af, hvad Jetsmark Idrætscenter vil komme til at betyde for lokalområdet, når det står helt færdigt til efteråret. Centerchef, John Nielsen, bød velkommen, mens de andre talere var Inger Kristensen, som er formand for bestyrelsen i idrætscenteret, projektchefen Rasmus Kokholm fra Q-Construction og Jens Hammer, der er bygherrerådgiver og repræsentant for Jammerbugt Kommune.

Vi takker for godt og konstruktivt samarbejde med folkene omkring Jetsmark Idrætscenter, der er bygherre på projektet, samt Q-Construction, Hamiconsult, Spangenberg & Madsen. Vi ser frem til det videre arbejde med skabelsen af dette multicenter og glæder os til at overlevere projektet til efteråret. Det vil bidrage til at skabe gode, moderne rammer for bevægelse, idræt, sundhed og socialt samvær i lokalområdet.

 

P+

Se vore andre byggerier inden for læring og idræt her.