MENU
PParkitekter_husemedhemmeligheder_Nyhed.png

Huse med Hemmeligheder på DR

Endelig må vi dele det med jer!

I går, søndag d. 13/10, sendte DR programmet ”Huse med Hemmeligheder”. I det populære program hjælper arkitekter og andre fagfolk ejere af særlige, historiske huse med at finde frem til husenes oprindelige værdier og kvaliteter, samtidig med at husene opdateres til ejernes nutidige behov.

Vores restaureringsarkitekt Anne Monrad Nielsen rådgiver i andet afsnit af programmet parret Nadia Spanggård og Jonas Jacobsen, som bor i Højbjerg, Aarhus, ift. muligheder i deres klassiske Friis & Moltke-villa fra 1960’erne. Det har bl.a. resulteret i et nyt indgangsparti, en ny hoveddør og en ny disponering af kælderens oprindelige arealer. Små indgreb med stor virkning – alt udført med husets iboende kvaliteter for øje.

Se programmet her: Huse med Hemmeligheder – Sæson 2, afsnit 2 – Højbjerg

Vi takker produktionsselskabet Laud People mange gange for muligheden og for en fantastisk oplevelse. Vi vil også gerne takke Nadia og Jonas for et rigtig godt samarbejde og for jeres dedikation. I kæmper hårdt for at bringe huset tilbage til dets oprindelige, arkitektoniske udtryk – dét er beundringsværdigt!

Elkhuset, LaudPeople, DR

Foto 1 & 4: LaudPeople