MENU
Åbyen Grenaa

Se Åbyen færdig!

I slutningen af 2022 afleverede vi sidste etape af “Åbyen” i Grenaa. Med beboerne godt flyttet ind og landskabet omkring bygningerne afsluttet er det tid til at vise projektet frem igen!

Boligforeningen B45’s afd. 47 og 49 i Åbyen er placeret midt mellem byen og et rekreativt område lige ved Letbanen i Grenaa. Åen slynger sig smukt langs bygningerne. Byggeriet består af to punkthuse i fem etager med 30 lejligheder i hver. Lejlighederne tilbyder et 360 graders kig til både Grenaa midtby og sundet vest for byen.

Ved seneste besøg kunne vi med stor glæde konstatere, at beboerne er meget tilfredse med at bo i Åbyen. Flere af dem kommer fra villaer og parcelhuse og nyder, at de nu bor tæt på by, indkøb og ikke mindst hinanden; der bliver taget initiativ til mange aktiviteter og arrangementer, bl.a. i fælleshuset.

Bygningerne er udført i mørk tegl med et levende spil af brune og grå nuancer. Ved indgange, altaner og i opgangene er der indarbejdet trælister som en varm og blød pendant til det mørke tegl. Lyset inviteres ind i boligerne gennem store vinduespartier, der samtidig giver beboerne en smuk udsigt over området og åen.

Projektet er udført i samarbejde med bygherre, Boligforeningen B45, og LB Consult og Rasmus Jakobsen a/s.

 

Læs mere og se flere billeder her: Åbyen – Grenaa