MENU
Botilbud Thisted

Vinder af botilbud fundet!

Som bygherrerådgiver for Thisted Kommune kan vi med glæde meddele, at vinderne af totalentrepriseudbuddet for det nye handicapbotilbud er fundet. Byggefirmaet Knudsgaard, ERIK arkitekter og EKJ Rådgivende Ingeniører havde efter endt evaluering det mest fordelagtige tilbud.

Projektet omhandler opførelse af et nyt handicapbotilbud, der skal erstatte to af kommunens nuværende bofællesskaber; Søskrænten og Højtoftevej. Det nye botilbud skal skabe bedre, mere tidssvarende og hjemlige forhold for både personale og beboere. Projektet har desuden en gennemgående bæredygtig agenda og skal derfor DGNB-certificeres til guld med hjerte.

Thisted Kommune udtaler om vinderforslaget: ”Vi havde på forhånd stillet store krav til balancen mellem at skabe et hjem, en arbejdsplads og en del af et lokalområde, og særligt et af tilbuddene skilte sig ud fra de andre. Byggefirmaet Knudsgaard A/S er lykkedes med at skabe et sammenhængende botilbud med integrerede muligheder for en hjemlig følelse, høj faglig kvalitet, synligt personale og det gode arbejdsmiljø”.

Stort tillykke til vinderne og til Thisted Kommune!

Som bygherrerådgiver har vi gennemført en gennemgribende brugerproces, designet boligtyper, gennemført udbud med forhandling og skal nu sikre granskning og bygherretilsyn frem mod aflevering.

Forventningen er, at botilbuddet kan tages i brug i 2026. Læs mere om projektet på Thisted Kommunes hjemmeside: Thisted Kommune – nyheder

Visualisering: Erik Arkitekter