MENU
Dialyseafsnit Regionshospitalet Randers

Nyt dialyseafsnit – vundet!

P+P arkitekter har som underrådgiver for NIRAS vundet totalrådgiveropgaven; indretning og aptering af et eksisterende råhus til nyt dialyseafsnit for Regionshospitalet Randers.

Vi skal bl.a. håndtere den vigtige opgave med brugerprocesser- og workshops. Dette arbejde skal danne grundlaget for optimale fremtidige forhold for både patienter og personale:

”Dialyse bruges ved akut og kronisk nyresvigt. Formålet med dialyse er at fjerne overskydende væske, salte og affaldsstoffer fra blodet. Dialyse er en livsnødvendig og livslang behandling, medmindre man bliver transplanteret. Dialysepatienter adskiller sig fra andre patientgrupper ved blandt andet at tilbringe rigtig mange timer på hospitalet uge efter uge, bruge megen tid på transport til og fra hospitalet, have særlige kostbehov og i mange tilfælde have meget nære relationer til personalet på dialyseafsnittet” (Regionshospitalet Randers).

I opgaven med indretning af dialyseafsnittet er det desuden vigtigt, at hospitalets andre patienter ikke generes under etableringen.

Dialyseafsnittet udgør ca. 800 m2 og skal udover dialyserum indrettes med venterum, kontorer, personalerum, teknikrum mm.

 

Se vores andre projekter inden for sundhed her: Projekter