MENU
P+P arkitekter

Tre nye medarbejdere er startet hos os!

I oktober har vi budt hele tre nye ansigter velkommen på tegnestuen i Aarhus.

Mød projektledere Christoffer og Michael og bygningskonstruktør Nicolai lige her!

Christoffer Nielsen er uddannet bygningskonstruktør fra BTH i Horsens og kommer med 19 års erfaring fra profilerede tegnestuer. Han har kompetencer inden for både projektering, BIM/IKT, DGNB, fagtilsyn, byggeøkonomi og projektledelse med en særlig interesse for det bæredygtige. Han vægter ”det gode samarbejde” mellem bygherre, rådgiver og udførende højt og mener, at det er med til at give de bedste projekter.

Michael Schousboe kommer med 5,5 års erfaring. Han er uddannet tømrer og herefter uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Michael har arbejdet med alt fra projektering til byggestyring og har en særlig forståelse for det byggetekniske. Han lægger vægt på at sikre et gennemarbejdet projekt, hvor der tages højde for bygbarhed – altid med et vågent øje på arbejdsmiljøet.

Nicolai Houmark er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Nicolai har god byggeteknisk forståelse og har tidligere arbejdet som bl.a. BIM-koordinator. Han er meget interesseret i BIM- og IKT-udvikling samt bygbarhed og den gode arkitektur.

Velkommen til, alle tre!