MENU
praktikanter

Mød vores nye praktikanter!

Vi er så heldige, at hele fire praktikanter har meldt deres ankomst dette forår; tre af dem med base på tegnestuen i Aarhus og én i Thisted.

Bliv klogere på Anne, Nicklas, Mikkel og Daniel lige her!

Anne Havbo Kristensen: Anne er i gang med 6. semester på Arkitektskolen Aarhus på linjen ’Habitation’. Hos P+P arkitekter skal hun sidde med projekter inden for transformation og fordybe sig særligt i grafisk kommunikation, formidling og konkurrenceprocesser – bl.a. med udgangspunkt i det igangværende konkurrenceprojekt; AU’s ”The Kitchen”.

Nicklas Kahlen Svendsen: Nicklas læser til bygningskonstruktør på VIA i Aarhus. Han har en baggrund som elektriker og kender derfor i forvejen en række elementer og arbejdsgange fra branchen. Nicklas skal hos P+P arkitekter bl.a. arbejde på et nyt handicaptilbud i Malling.

Mikkel Jensen: Mikkel læser også på bygningskonstruktøruddannelsen i Aarhus, derudover har han en HHX. Mikkel skal hos P+P arkitekter bl.a. arbejde med projektet Hvilstedhus – ombygning og udvidelse af et bosted for voksne med udviklingshæmning.

Daniel Petersen: Daniel læser til bygningskonstruktør på VIA i Holstebro og har derudover en baggrund som tømrer. Han glæder sig til at øge sin viden indenfor bygningskonstruktørernes kernefaglige kompetencer; BIM, byggeledelse, tilsynsopgaver og økonomi.

 

Velkommen alle fire – vi glæder os til samarbejdet!