MENU

Trigeparken afd. 20

P+P arkitekter har sammen med Enemærke & Petersen a/s og Niras a/s deltaget i konkurrencen om en gennemgående renovering af Boligforeningen Ringgårdens Trigeparken afd. 20.

Det er teamets vision ved renoveringen af Trigeparken at gå helt radikalt til værks og helt fjerne de oprindelige facadeelementer frem for at bygge lag på lag og ende op med tykke bygningsdele og forringede lysforhold.

Dette giver os mulighed inden for beskedne vægtykkelse at kunne tilbyde energioptimerede konstruktioner med lang større mulighed for at kunne styre tætheden i konstruktionen. Her er lagt vægt på at anvende totaløkonomiske velfungerende bygningsdele.

Samtidig har vi valgt at være tro mod og underbygge vinduesbåndet i kælderfacadedelen, således bygningskroppen fremstår lettere og svævende.

Vi går efter det gedigne udtryk med få og enkle og funktionelle virkemidler. Vi anvender få materialer i forskellige sammenstillinger for både at samle og men samtidig også differentiere facadeudtrykket. Vi har valgt højisolerede facadekassetter monteret med henholdsvis let gyldent anodiseret aluminiumsbeklædning samt et i Danmark nyt byggesystem
med teglskaller monteret på pir isolering. Vi har valgt teglstenen og beklædningen af vindfang og nichernes anodiserede aluminiumsplader i farven mellem bronze som det gennemgående materiale/farvetema i bebyggelsen tillige med vinduernes naturanodiserede overfalde.

“Hos P+P Arkitekter arbejder vi ud fra en ambition om en vedkommende arkitetkur, der tilføjer positive kvaliteter til stedet, til bygningen og de mennesker der skal bruge den.”

 

Sag nr. 1530.17


Færdiggørelse:

Bygherre:
Boligforeningen Ringgården

Projekt:
Afd. 20 – Trigeparken

Opgave:
Totalentreprisekonkurrence

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter