MENU

P+P arkitekter søger grafiker/multimedie praktikant

P+P arkitekter søger grafiker/multimedie praktikant

Udgør en del af dit studie kommunikation og formidling? Er du grafisk orienteret og starter snart på dit tredje semester på kandidatuddannelsen? Er du klar på at arbejde på en social tegnestue, med et højt fagligt og kreativt ambitionsniveau? Har du lyst til at komme i praktik i et uformelt miljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes? Kan du arbejde selvstændigt?

Så send en kortfattet ansøgning, og vedhæftet gerne nogle eksempler på nogle af de ting du har lavet, til partner Jens Jacob Gjerluff Jakobsen på mail [email protected] – Praktikken er på minimum tre måneder, ulønnet men SU-berettiget. Det er desuden muligt efterfølgende at blive tilknyttet tegnestuen ad-hoc som studentermedhjælper efter gældende lønsats.

Vi arbejder med en bred vifte af opgaver af arkitektonisk mangfoldighed. Som praktikant hos os får du mulighed for at blive en naturlig del af vores stærke kreative arbejdsmiljø, og hver dag arbejde ud fra en tilgang, hvor vi ser nye vinkler i det enkelte opgave og er ikke tilfredse med vanetænkning.

Sammen med mere erfarne kollegaer skal du være med til at udvikle vores profil udadtil. Du vil få en meget central rolle i vores kommunikations og formidlingsgruppe, og få direkte indflydelse på hvordan virksomheden ses udadtil. Nogle af disse opgaver vil være at skærpe vores profil på de sociale medier, styrke vores ansøgningsmateriale og præcisere vores færdige konkurrence materiale.

Et af efterårets større opgaver bliver også en nytænkning af vores hjemmeside, som du vil være med til at udvikle, udforme og opsætte. Vi er overbevist om at dit faglige bidrag, sammen med vores grafiske erfaring, vil skabe et sundt grundlag for et godt udviklingsforløb.

Da mange af dine opgaver er af grafisk karakter, vil din primære arbejdsplatform være adobe pakken, og derfor er et grundlæggende kendskab til Photoshop, Illustrator og indesign nødvendigt. Dertil vil kendskab til wordpress være en stor fordel.

P_P_arkitekter_praktikopslag_Efterår_2016