MENU

P+P arkitekter styrker ejerkredsen med tre nye partnere

P+P arkitekter har de seneste år gennemgået en positiv forretningsmæssig og kreativ udvikling, og det er med stor glæde, at vi nu udvider partnerkredsen med hele tre nye ansigter: Maiken Anett Jacobsen Steenholt, Thomas Engholt og Rasmus Bangsgaard Busch.

Med Maiken, Thomas og Rasmus styrker vi vores tegnestue på flere måder. Alle bærer de P+P arkitekters kultur i sig og har stor andel i tegnestuens positive udvikling. De understøtter i deres faglighed vores ambitioner om at skabe robust, ærlig og empatisk arkitektur. Sammen med de resterende partnere kommer de til at spille centrale roller i at befæste vores værdier, definere vores fremtid og udstikke nye, ambitiøse mål for P+P arkitekter.

Maiken er kreativ leder på tegnestuen i Aarhus og har været med til at løfte den arkitektoniske kvalitet. Hun arbejder kontinuerligt med at forbedre og udvikle tegnestuens arbejdsmetoder for at sikre en implementering af P+P arkitekters værdier helt ud i fingerspidserne af det daglige virke på tegnestuen.

35454-0123

Thomas udgør i kraft af sin position som daglig leder af vores projekteringsopgaver et solidt anker, der sikrer, at vi altid leverer en ansvarlig og professionel rådgivning med fokus på robusthed, gode byggetekniske løsninger og bygbarhed.

Rasmus har styrket tegnestuens profil i det nordjyske og bidraget til at manifestere vores position og engagement i det lokale. Han har udvidet vores forretningsområder og vil fortsat arbejde på at synliggøre vores rådgivning og tilstedeværelse.

Vi ser en stor styrke i at øge partnerkredsen med en bred faglig palette og glæder os over nu at stå som en endnu mere robust arkitektvirksomhed, der med en solid organisation og velfunderet kapacitet kan varetage endnu større opgaver og imødegå fremtidens udfordringer.

Maiken, Thomas og Rasmus slutter sig til en partnerkreds, der udover de tre består af arkitekterne Erik Rønde Andersen, Jens Jacob Gjerluff Jakobsen og Anders Lunde Jacobsen.