MENU

P+P søger projekterende konstruktør

Engageret og målrettet konstruktør med 0 -5 års erfaring søges til projektering på spændende og varierede projekter.

P+P arkitekter tilbyder et selvstændigt job med gode mulighed for personlig udvikling, masser af ansvar og stor indflydelse for tegnestuens videreudvikling inden for det digitale byggeri. Du vil både komme til at arbejde i teams og selvstændigt med egne projekter. Vi er en tegnestue, der lægger vægt på at være en lydhør og seriøs med- og modspiller internt såvel som over for vore kunder og samarbejdspartnere.

 

Du vil få en travl arbejdsdag, med masser af udfordringer i tæt samarbejde med tegnestuens dygtige kollegaer. Vi ser os selv som en uformel arbejdsplads med et højt fagligt niveau i et humoristisk og afslappet miljø. Vi beskæftiger i dag ca. 20 medarbejdere i Aarhus og Thisted, og vores pallette af kompetencer omfatter alt indenfor rådgivning ved nybygning og renoveringer af boliger, institutioner, idrætsbyggeri samt undervisnings- og sundhedsbyggeri. Herudover har vi stor erfaring med bygherrerådgivning og en unik viden indenfor kirkerestaurering.

 

Som projekterende konstruktør forventer vi, at du:

  • har 0 – 5 års erfaring med projektering
  • har godt indblik i projektering med Revit/BIM og måske beskrivelse i bips
  • er innovativ og har lyst til at bidrage til videreudvikling af tegnestuens Revit-familier etc.
  • arbejder selvstændigt
  • har gode kommunikations- og samarbejdsevner

 

Hos P+P arkitekter er du ansat iht. gældende overenskomst. Herudover tilbyder vi frokostordning og en aktiv personaleforening.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ansøgning sendes til Jens Jacob Gjerluff Jakobsen, [email protected]