Praktikanter 2023

Praktikantfortællinger fra P+P arkitekter

Hvordan er det at være praktikant hos P+P arkitekter?

 

 

Vores nuværende praktikanter; Anne Havbo, Mikkel Jensen, Nicklas Svendsen og Daniel Petersen – hhv. arkitekt og tre konstruktører, er i praktik hos os her i første halvdel af 2023.

De får prøvet kræfter med en masse forskellige opgaver; fra skitsering, tegning, modellering, registrering og konkurrenceprojekter til projektering, møder, tilsyn og besigtigelser.

 

Læs om deres oplevelser her:

 

Anne: ”Opgaverne på tegnestuen er meget alsidige. Jeg har arbejdet med registrering, skitsering, formidling og modelbyg samt deltaget i forskellige møder og været med på besigtigelse. Jeg og mit arbejde er blev taget god imod lige fra start, og jeg trives med dagligdagen på tegnestuen.”

 

Mikkel: ”Jeg har fået indblik i dagligdagen som bygningskonstruktør – især det at arbejde med flere forskellige projekter på samme tid har været enormt lærerigt og udfordrende, da det har krævet særdeles god planlægning og struktur i praksis.”

 

Nicklas: ”Jeg har i løbet af praktikken prøvet kræfter med lidt af hvert indtil videre. Jeg har primært beskæftiget mig med at tegne og modellere, men jeg har også været ude på fx byggepladsbesøg. Jeg synes, det er superfedt og lærerigt at være i praktik hos P+P arkitekter.”

 

Daniel: ”En stor del af min praktik har omhandlet projektering. Derudover er jeg løbende med på tilsynsopgaver, hvor jeg får indblik i praksisnære problemstillinger, som der kan opstå i udførelsesfasen af et projekt – meget spændende. Her kan jeg virkelig drage fordel af min baggrund som tømrer, da jeg nu kan se udfordringerne fra begge parters synspunkt.”

 

Vil du også være praktikant hos os? Vi søger praktikanter til efteråret 2023.

Se vores ledige praktikantstillinger her: https://pplusp.dk/job