MENU
genoptræning thy

Revitalisering af Thyhallen – ”et moderne regionalt center for livskvalitet”

Dagens Byggeri udgav for nylig en artikel om den store ombygning og transformation af Thyhallen, som vi i P+P arkitekter er bygherrerådgiver på.

Byggeriet beskrives i artiklen som ”et nytænkende byggeri, som nedbryder fysiske grænser” og ”et moderne regionalt center for livskvalitet”.

Revitaliseringen af Thyhallen forløber i flere faser, hvoraf fase 1 indebærer en renovering og udbygning af de eksisterende idrætshaller, som er afsluttet tidligere i år. Fase 2 indbefatter et nyt indgangsparti til hallen samt etableringen af et helt nyt sundhedshus med behandlerrum, træningsfaciliteter, møderum, aktivitetsområder faciliteter til holdtræning. Tredje fase kommer til at indebære løbestier, petanguebaner, multibaner, parkour mv.

Projektet skal samlet set forbedre mulighederne for bevægelse, sundhed og lokalt fællesskab, og det vil dermed bidrage til at højne livskvaliteten og den generelle sundhed i Thisted og regionen.

P+P arkitekter er bygherrerådgiver på revitaliseringen med etos ingeniører som underrådgiver i fase 1 og 2 og Keingart som underrådgiver i alle tre faser. Jakobsen og Blindkilde er totalentreprenør og CUBO er arkitekter på fase 1 og 2. Viborg Ingeniørerne er ingeniørrådgiver i fase 1 og NIRAS er det i fase 2.

 

Projektet forventes færdigt i 2024.

 

Læs artiklen fra Dagens Byggeri her: Thyhallen: ‘Et nytænkende byggeri, som nedbryder fysiske | Dagens Byggeri

Læs mere om projektet her: Center for sundhed – projekter

 

Visualiseringer af: CUBO Arkitekter

Thyhallen