Real Dania Underværker

Udvalgt til Real Danias “Underværker”

Det er med stor glæde, vi kan dele, at vi er udvalgt som rådgiver i Realdanias kampagne ”Underværker”.

Kampagnen støtter udviklingen af frivillige ildsjæles byggede miljøer. Fælleshuse, værksteder, skaterbaner, mødesteder, aktivitetshuse – nyt, gammelt og tilbygget – projekterne har mange former, men altid med fællesskab og bæredygtighed som fællesnævnere.

Vi ser frem til at bidrage til Underværker med vores mangeårige erfaring i at arbejde ud fra steders iboende kvaliteter og værdier. For os er udgangspunktet at bruge så meget af det eksisterende som muligt. Ved at ændre og tilføje frem for at rive ned kan vi bevare vigtige spor af fortiden, som er med til at skabe atmosfære.

Med en innovativ, brugerorienteret tilgang til arkitektoniske løsninger kan vi sammen med frivillige, brugere og projektejere løfte projekter i Underværker til nye højder. Vi vil finde frem til netop de ejerskabsværdier, som gør projektet vigtigt, samtidig med at vi med vores viden skal sikre projektets arkitektoniske kvalitet, bæredygtighed og byggetekniske løsninger. Vi ønsker at realisere den gnist, som de frivillige ildsjæle har tændt.

Projektejerne og de frivillige kan vælge mellem de udbudte rådgivere, som passer til netop deres projekt, og vi håber, vores kompetencer vil komme i spil.

 

Læs mere om kampagnen her: Underværker

Foto: Realdania/Underværker