MENU
Vejlby Vest

Udviklingsplan for Vejlby Vest – med fællesskabet i fokus!

I sidste uge kunne vi dele den glædelige nyhed om, at beboerne i Vejlby Vest stemte ”ja” til udviklingsplanen; Ny Næring til Fællesskabet, som vi i P+P arkitekter er totalrådgiver på!

Bliv klogere på det store udviklingsprojekt her!

Vejlby Vest har en lang historie og er et unikt alment boligkvarter, som beboerne føler en særlig tilknytning til og er glade for at bo i – og sådan skal det blive ved med at være! Gennem realiseringen af en visionær helhedsplan for området, arkitektur i høj kvalitet og kreativ landskabsarkitektur vil vi sammen med beboerne, ALBOA, Aarhus Kommune og vores rådgiverteam styrke og forny bydelen.

Med elementer som ny infrastruktur, nye private boliger, nyt fælleshus, en nyanlagt park og et åbent ankomstområde skal Vejlby Vest byde fællesskabet, naturen og nye beboere velkommen. Nye stisystemer, cykelstier og bedre belysning skal binde området bedre sammen og skabe mere tryghed. Ved byggeri og boligrenovering skal der være fokus på bæredygtighed, genbrug og cirkulær økonomi. 

Udviklingsplanen for Vejlby Vest skal skabe fundamentet for et godt, mangfoldigt og trygt boligliv, og vi glæder os til det videre arbejde.

 

Vores rådgiverteam består af; Gründl Haahr ArkitekterLYTT ArchitectureEKJ Rådgivende Ingeniører & Tri-Consult.

 

Visualiseringer af: Gründl Haahr Arkitekter