MENU
Thomas og Nikolaj

Vi ansætter konstruktør og sagsarkitekt!

Vi har ansat to nye, dygtige folk på tegnestuen i Aarhus; bygningskonstruktør Thomas Lisberg og sagsarkitekt Nikolaj Bogensee Johansen.

Thomas’ ankomst var er et glædeligt gensyn for os, da han tidligere har været praktikant på tegnestuen. Han er uddannet bygningskonstruktør fra VIA i Aarhus og har desuden en baggrund som selvstændig tømrer.

Thomas arbejder netop nu med projektet Bjerggården – en gennemgribende renovering af 72 almene boliger. For ham er det vigtigt at være med til at skabe gode, gennemarbejdede projekter af høj kvalitet.

Nikolaj kommer til os hele vejen fra Norge, hvor han har arbejdet som sagsarkitekt.

Nikolaj er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus, og han har mange års erfaring som sagsarkitekt og projektleder – primært inden for boligbyggeri.

Nikolaj sidder netop nu og arbejder på et friplejehjem. For Nikolaj er det vigtigt at skabe arkitektur, som er funktionelt, æstetisk og har fokus på bæredygtighed. 

Thomas og Nikolaj skal sammen med resten af teamet være med til at fortsætte tegnestuens arbejde med at skabe ansvarlig, ærlig, robust og empatisk arkitektur.

Velkommen til!