MENU
DAB

Vundet! Rammeaftale for DAB – Dansk almennyttigt Boligselskab

Vi har vundet alle fire delaftaler under rammeaftale om totalrådgivning ved renovering af almene boliger for DAB i Vestdanmark!

Vi er et rutineret team, der ser frem til at omsætte vores mangeårige erfaring inden for den almene sektor til tidssvarende kvalitetsboliger. Sammen med en ambitiøs boligorganisation vil vi realisere drømmen om flere almene boliger og demografisk blandede byer i Vestdanmark.

En stor del af vores velfærd knytter sig til livet i de almene boliger. Med vægt på den arkitektoniske kvalitet, fleksibilitet, tilgængelighed, tryghed og holdbarhed vil vi være med til at forbedre og udvikle attraktive boligområder. Vi ser frem til at forene god arkitektur med funktionelle løsninger og en sund økonomi, så DAB også i fremtiden kan skabe de bedst mulige rammer for beboerne.

For os er det at udføre opgaver for almene boligselskaber inden for rammeaftaler noget helt særligt, fordi vi gennem det lange forløb får opbygget et konstruktivt, effektivt samarbejde og nogle tillidsfulde, stærke relationer til bygherre. Samtidig giver det os mulighed for at bidrage til positiv social og økonomisk udvikling i samfundet.

 

Vinderteamet i Vest består af P+P Arkitekter, H+TNT/H+, OJ Rådgivende Ingeniører, DEM, og LYTT Architecture.

 

Fotos: DOMUS arkitekter