MENU

Jetsmark Idrætscenter

Projektet indebærer renovering af de eksisterende faciliteter på Jetsmark Idrætscenter, herunder svømmehal og hal, en ny tilbygning med springhal, nye omklædningsfaciliteter samt en ny facade og et helt nyt foyerområde med café. Udbygningen, renoveringen og moderniseringen af det mere end 10.000 m2 store Jetsmark Idrætscenter har gjort det til et tidssvarende center, som kan opfylde brugernes behov i mange år frem.

Jetsmark Idrætscenter er placeret i tæt forbindelse med det åbne landskab og med stor synlighed fra ankomsten fra Bredgade. Sammen med det nye Skolecenter Jetsmark, vil Idrætscenteret binde Pandrup, Kaas og Moseby mere sammen og være er stærkt element i det sociale liv og fællesskab i lokalområdet.

Den nye tilbygning er udformet, så den tilpasser sig stedets eksisterende bygninger og det nye Skolecenter Jetsmark.

Den nye facade mod ankomsten fra Bredgade, er blevet centrets nye ansigt udadtil, og fremstår med et enkelt og moderne udtryk, som signalerer dynamik, liv og aktivitet. Hovedindgangen markerer sig tydeligt som et vertikalt element i den lange horisontale facade. Her åbner bygningen sig op, med fuld åbenhed ind til den dobbelthøje foyer. Den horisontale facade understreges ved  det gennemgående vinduesbånd i bunden af bygningen, som giver bygningen en lethed og fast rytme i facaden, og skaber samtidig en god visuel kontakt mellem ude og inde-arealerne. På facaden er der monteret en række silhuetter af springgymnaster, som antyde,  hvad der foregår i huset, og giver bygningen en dynamik og identitet.

 

Sag nr. 1545

Færdiggørelse:
2024

Bygherre:
Jetsmark Idrætscenter

Projekt:
Om- og tilbygning til Jetsmark Idrætscenter

Opgave:
Totalentreprise, arkitektrådgivning

Størrelse:
3000 m² nybygning / 7700 m² eksisterende bygning

Byggesum:
50 mio. kr. ekskl. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter