MENU
Etape_1_Thyhallen_Center_for_-Sundhed_afleveret_nyhed-scaled.jpg

Aflevering af første etape af Thyhallen – Center for Sundhed

Så har der været aflevering på første etape af Thyhallen – Center for Sundhed. I rollen som bygherrerådgiver for Thisted Kommune var det med stor glæde, at vi  kunne aflevere denne første af i alt tre etaper af det store projekt, Center for Sundhed, der vil blive et samlingssted for områdets borgere og et aktvitetscenter, hvor et hav af forskellige sportsgrene og fritidsaktiviteter vil kunne udfolde sig.

Dette første delprojekt består af en multihal med springfaciliteter og indbyggede træningsfunktioner, en aktivitetshal primært til boldspil i alle afskygninger samt en omfattende opgradering af centerhallen,  som primært kommer til at huse elitesport herunder arenafunktion til større arrangementer.

Det samlede projekt vil forbedre mulighederne for bevægelse, kulturelle arrangementer og lokalt fællesskab, som vil bidrage til at højne livskvalitet og den generelle sundhed i Thisted og hele regionen.

Vi vil gerne sige tak til Thisted Kommune, det øvrige bygherrerådgiverteam med Keingart Space Activators og Etos Ingeniører, samt totalentreprenør Jakobsen & Blindkilde A/S for et rigtig godt samarbejde. Nu ser vi frem til det videre arbejdet med realiseringen af delprojekt II og III, som omhandler et sundhedscenter og et aktivitetsbånd rundt om det samlede bygningskompleks.