MENU
Praktikopslag_forår2020_3.jpg

Arkitektpraktikant til foråret 2020

Som praktikant hos os får du mulighed for at deltage i de kreative processer på tegnestuen i Aarhus og vil blive en del af et team af 25 arkitekter og konstruktører der arbejder indenfor et bredt arkitektonisk felt.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du kommer rundt om faget og får lov at prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver, dog med et primært fokus på de arkitektkonkurrencer som tegnestuen løbende deltager i. Vi arbejder typisk i projekt- og konkurrenceteams som du vil blive en naturlig del af. Det forventes at du arbejder selvstændigt, og vil være i stand til at skitsere, konceptualisere og italesætte projekter i samarbejde med dine mere erfarne kolleger.

Vi er en social tegnestue, med et højt fagligt ambitionsniveau.
Har du lyst til at komme i praktik i et uformelt miljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes, så send en kortfattet ansøgning, vedhæftet eksempler på dine bedste projekter til partner Jens Jacob Gjerluff Jakobsen på mail [email protected]

P+P arkitekter arbejder med en bred vifte af opgaver af arkitektonisk mangfoldighed. Vi arbejder ud fra at se nye vinkler i det enkelte projekt og er ikke tilfredse med vanetænkning.
Vi har fokus på brugernes behov og skaber projekterne ud fra en procesorienteret tilgang hvor dialog og tværfaglighed er afgørende. Du skal være i gang med en arkitektuddannelse og være minimum tredjeårs studerende, beherske et af de skandinaviske sprog eller engelsk og have erfaring med Revit, autocad, Adobe pakken, og enten Rhino eller, Sketch-Up.