MENU
Vundne_rammeaftaler_endelig.jpg

To rammeaftaler vundet. For Østjysk Bolig og Aarhus Kommune

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi som totalrådgiver netop har vundet to rammeaftaler for hhv. Østjysk Bolig og Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Sammen med rådgivende ingeniørvirksomhed Niras skal vi stå for byggeteknisk rådgivning af Teknik og Miljø, når de udfører drift- og vedligeholdsopgaver, genopretning, renovering og energirenovering på en række forskellige bygninger, som Aarhus Kommune råder over. Det gælder skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, lokalcentre, døgninstitutioner, fritidsbygninger, biblioteker og mange andre bygningstyper.

Aftalen med Østjysk Bolig, som vi har haft et godt samarbejde med gennem årene, vandt vi sammen med ingeniørfirmaet D.A.I. og byMunch by- og landskabsdesign. Den løber over fire år og omfatter større som mindre opgaver i forbindelse med løbende vedligehold af bygninger og udenomsarealer, nybyggeri, renovering og byplanlægning – herunder udarbejdelse af udviklingsplaner, helhedsplaner og lokalplaner. Østjysk Bolig administrerer ca. 2.800 lejemål fordelt på 39 boligafdelinger.

Vi ser frem til samarbejdet og de kommende opgaver inden for byggeteknisk rådgivning af Teknik og Miljø.