MENU
1-3000x1875.jpg

Den Permanente Badeanstalt er indviet

Vi er som total- og arkitektrådgiver glade for, at vi efter mange års arbejde kan fejre en stor milepæl i et godt og langvarigt samarbejde med Vikingeklubben Jomsborg og derved være med til at give den Permanente Badeanstalts oprindelige udtryk tilbage til Aarhus.

Vi er beærede over, at badeanstalten allerede fra indvielsen er blevet taget godt imod, og at så mange mødte op til festdagene fredag og lørdag d. 24 og 25. maj. Vores gode samarbejde med bygherre, Vikingeklubben Jomsborg, går mange år tilbage, og vi takker for endnu et velafleveret projekt.

Læs mere om de nye faciliteter og se historiske billeder fra anstalten her: Portfolio – Den Permanente Badeanstalt

Vi har sammen med Vikingeklubben Jomsborg udviklet udvidelsen med reference til badeanstaltens oprindelige udtryk fra 1930’erne – med øje for både historien og moderne funktionaliteter. Intentionen fra starten af projektet har været at fremme vinterbadning og skabe mangfoldighed og folkeligt fællesskab omkring de kystnære områder i Aarhus. Udvidelsen skaber attraktive, nye faciliteter til offentligheden samt mere plads til vikingeklubbens medlemmer, derudover genskaber, bevarer, værner og fremtidssikrer projektet badeanstalten som et vigtigt stykke kulturarv.

Stor tak til Aarhus Kommune, Salling Fondene og A.P. Møller Fonden og til Vikingeklubben Jomsborgs medlemmer for at muliggøre projektet. Derudover takker vi for et godt samarbejde med projektets øvrige parter: NIRAS og MT Højgaard.

 

Dronefotos venligst udlånt af: MT Højgaard

 

Læs mere på Århus Stiftstidende: Den Permanente Badeanstalt – Stiften

Læs mere på TV2 Østjylland: Den Permanente Badeanstalt – TV2 Østjylland