MENU
Plejecenter-Solhøj_02.jpg

Det nye plejecenter i Hammel, Plejecenter Solhøj står nu færdigt

Der har været indvielse på Plejecenter Solhøj og beboerne er flyttet ind.

Vi har tegnet og projekteret det nye byggeri med fokus på at forene trygge og hjemlige rammer for beboerne og en god arbejdsplads for personalet.

Bygningen opdeler funktionerne effektivt, hvor hverken personale eller beboere oplever meget uvedkommende færdsel. Beboernes værdighed og privatliv er i fokus hele vejen rundt, samtidig sikres med bl.a. optimale arbejdsgange et godt arbejdsmiljø for plejerne.

I fællesarealerne på etagerne og i de private boliger er der arbejdet med en farvesammensætning og et materialevalg der skaber en hjemlig stemning. Farver i rolige og behagelige nuancer vil hjælpe beboerne med at orientere sig i byggeriet og gøre det nemt at finde sin bolig for den demente beboer. Forskydninger, små nicher og mange fællesarealer opfordrer beboerne til at mødes med hinanden og byens borgere.

Stueetagens cafe og wellnessafdeling er åben for alle, hvilket skal bidrage til et levende hus. Her finder man bl.a. behandlerrum, fitness, frisør, fodterapeuter og et eksklusivt wellnessrum.

Plejecenteret er omgivet af hyggelige og grønne udendørsarealer, med frugthave og legeplads.

Vi glæder os til at besøge plejecenteret med vores fotograf så snart det åbner op for gæster igen.

Læs den fine artikel på byggeplads.dk om Plejecenter Solhøj her:  https://www.byggeplads.dk/byggeri/plejecenter-genoptraening/plejecenter-solhoej

og artiklen fra Building Supply om hvordan der er sparet penge på trykprøvning her