MENU
Foerste_Spadestik_Arresoevej_nyhed-scaled.jpg

Første spadestik på Arresøvej

Så skal der bygges! I mandags var vi i Risskov, hvor der i det smukkeste forårsvejr blev taget første spadestik i forbindelse med byggeriet på Arresøvej. Her opføres der for Boligforeningen 10. marts 1943 72 almene familieboliger med et samlet boligareal på 5.900 m2 fordelt på 11 forskellige lejlighedstyper. Boligerne opføres som en karré med varieret etageantal fra tre til fem etager.

Vi har i rollen som bygherrerådgiver udarbejdet både skitseforslag og projektforslag. Desuden har vi haft ansvaret for udbudsprocessen og for udarbejdelse af udbudsmateriale. Der blev indgået totalentreprisekontrakt med byggefirmaet Arne Andersen Vrå, som med dette første spadestik nu tager hul på opførelsen af familieboligerne, der forventes indflytningsklar i 2023.

Vi har skitseret et rationelt og funktionelt byggeri, der udnytter kvadratmeterne til fulde og har fokus på økonomien, men som også opføres i solide, klassiske materialer, så de fremstår robuste og lyse i sit udtryk. Der er dermed lagt vægt på holdbarhed, fremtidssikring og minimale udgifter til vedligehold. Samtidig har boligerne en subtil arkitektonisk karakter, hvor en kreativ anvendelse af enkle materialer er med til at skabe mest mulig værdi for bygherre og ikke mindst de kommende beboere.

Som bygherrerådgiver takker vi for et godt samarbejde med Boligforeningen 10. marts 1943 og vores underrådgiver Viggo Madsen A/S. Nu ser vi frem til det videre forløb, hvor Arne Andersen Vrå sammen med COWI og Bjørk & Maigård skal varetage realiseringen af disse attraktive almene boliger.

 

”Vi ser frem til et byggeri, der kommer til at fremstå let og indbydende med en lys farvepalette, der giver et god modspil til vores kommende naboer i området. Vi har bestræbt os på at skabe varierede boligtyper, som fokuserer på gode dagslysforhold og en funktionel indretning.”

Boligforeningens formand, Lone Sørensen

P+

“Vi skaber arkitektur sammen med vores kunder.

Udgangspunktet er derfor altid den konstruktive dialog.

Det er gennem denne dialog, at vi skaber en fælles retning for projektet og ejerskab hos bygherre.

I sidste ende giver det også det bedste byggeri – byggeri, der skaber værdi for bygherre

og samtidig er et byggeri,

der kan mærkes, giver mening og livskvalitet for brugerne.”

Om dialogbaseret rådgivning og samarbejdet med bygherre

fra vores værdigrundlag

 

Læs mere om vores andre almene boligprojekter her.

Læs mere om vores værdier her.