MENU
1-web-3000x1581.webp

Første spadestik til Nordthy Fysioterapi

I denne uge har vi taget første spadestik til Nordthy Fysioterapi.

I januar 2022 – præget af et ukendt marked og med en portion optimisme – blev licitationen for Nordthy Fysioterapi afholdt. Men tilbudspriserne var for høje og projektet blev annulleret. Efter overvejelser, dialog og tilretning, kan vi med stor glæde fortælle, at Nordthy Fysioterapi nu alligevel skal realiseres og første spadestik er taget!

Med P+P arkitekter som totalrådgiver bliver det nye Nordthy Fysioterapi et multifunktionelt center, med HJERTET, TERAPIEN og FYSIKKEN som kernetemaerne i konceptet. Tilsammen skaber de tre temaer rammerne for Nordthy Fysioterapi – et dynamisk fysioterapicenter i Thisted.

Lys, åbenhed og en funktionel planløsning skal understøtte den gode oplevelse for både klienter og ansatte. Bygningen skal være en synlig, levende tilstedeværelse i omgivelserne, samtidig med at dens indre opfordrer til og skaber rum for fordybelse.

Det er til stor tilfredshed for bygherre og os, at projektet og samarbejdet er blevet genoptaget, så vi forventeligt i foråret 2024 kan slå dørene op til de nye lokaler i Nordthy Fysioterapi.

 

Læs mere om projektet her: Nordjyske