MENU
Hvidbakken_nyhed_pparktiekter.webp

Smukke billeder af Hvidbakken – helt på kanten af Vesterhavet!

En arkitektonisk perle blandt vestkystens klitter!

Som en selvfølgelig del af landskabet ligger sommerhuset Hvidbakken i Nationalpark Thy.

Ind ad de store vinduespartier strømmer lyset og naturen, der i sammenspil skaber en ophøjet atmosfære i det minimalistiske feriehus.

Boligens enkle udtryk er med til at sikre, at de nøje udvalgte detaljer i træ, sten, kalk og stål understreges. De rene linjer og rustikke materialer komplementerer landskabet og det rå Vesterhav.

Projektet er kendetegnet ved kvalitet, enkelthed og godt håndværk. Huset, der ligger i første række til vandet, blev færdigt sidste år.

P+P arkitekter har stået for udbud, byggeledelse, tilsyn og aflevering. Derudover har vi virket som de kritiske øjne på pladsen, når bygherre har befundet sig hjemme i hovedstadsområdet. Man kan derfor rolig sige, at huset er opført med tillid til P+P arkitekter samt de altid proaktive håndværkere i Thy.

Vi takker for et godt samarbejde med bygherre – Direktør for Vipp – Kasper Egelund, Arkitektfirmaet Hahn Lavsen og ikke mindst entreprenørerne; Tingstrup Murerforretning, Hjertebjerg Tømrer, AG VVS Teknik, Sjørring EL Service A/S, Britta Maler, Vipo Vinduer A/S.

Kasper Egelund udtaler om samarbejdet: ”P+P arkitekter har været topdedikerede gennem hele byggeprocessen, og jeg haft 100% tillid til, at jeg kunne overlade ledelsen af skabelsen af vores drømmesommerhus i Nationalpark Thy til dem – opgaven er klaret til et 13-tal”.

En privat feriebolig hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Fotos: Vipp