Praktikant_Bygningskonstruktoer_2021-scaled.jpg

Konstruktørpraktikant til efteråret 2021

Vil du konstruktørpraktikant hos os? Og blive en del af en dynamisk tegnestue, der hver dag i mere end 40 år har arbejdet med at skabe solidt og funktionelt byggeri, som gør en forskel for mennesker og for samfundet? I vores tilgang til arkitektur har vi fokus på bæredygtighed, den gode planløsning og det gennemtænkte byggeri konstrueret af gode materialer med respekt for håndværket. Vi er et sammentømret team af 30 ansatte og arbejder med en bred vifte af opgaver inden for nybyg, renovering, transformation og kulturarv.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du udover det daglige arbejde med digital projektering også vil deltage i projekteringsmøder, byggeledelse, udarbejdelse af beskrivelser og komme med på byggepladsen til tilsyn og byggemøder m.v. Du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige typer opgaver, der spænder fra boligbyggeri, erhvervsbyggeri, idrætsbyggeri og undervisningsbyggeri. Som konstruktørpraktikant hos P+P arkitekter indgår du som en naturlig del af et projektteam og bliver fast tilknyttet et eller flere konkrete projekter gennem hele praktikforløbet.

Vi ser det som vores professionelle ansvar at uddanne den nye generation af konstruktører, og ligesom dit bidrag vil være betydningsfuldt for P+P arkitekter, er din faglige og personlige udvikling også vigtig for os. Derfor vil du blive tilknyttet en erfaren mentor, som guider dig og giver faglig feedback på dit arbejde undervejs. I løbet af praktikperioden vil der blive afholdt evalueringsmøder, hvor der tales om opgavernes karakter og sværhedsgrad, dine læringsmål, og om hvordan du trives socialt på tegnestuen.

Rent praktisk kommer du til at projektere i Revit Architecture, så erfaring med dette program er en nødvendighed.

Vi tilbyder en arbejdsplads befolket af dygtige, ambitiøse konstruktører og arkitekter, der arbejder professionelt sammen med gensidig respekt både fagligt og personligt, hvilket er værdier, vi forventer, du også deler. Møder du os med faglige ambitioner, arbejdsomhed, nysgerrighed og mod på at lære, vil vi tilsvarende møde dig med professionelt engagement og tilbyde et inspirerende praktikforløb i et uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og seriøsitet sagtens kan forenes.

Går du på bygningskonstruktøruddannelsen, og har du lyst til at komme i praktik hos os i efteråret 2021, så send os en kortfattet ansøgning – evt. vedhæftet udvalgte projekter – til Thomas Engholt, [email protected].

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere om vores værdigrundlag, så læs her

Vil du gå på opdagelse i vores mange projekter, så se her