MENU
Loekkegaardsparken_DOMI_pplusparkitekter_nyhed_web.webp

Løkkegårdsparken er afleveret

Attraktive familieboliger i Odder afleveret!

Projektet Løkkegårdsparken, 72 almene boliger i Odder, er nu afleveret. Vi takker for et godt samarbejde med bygherre, DOMI Bolig, og vores samarbejdspartnere Byggefirmaet Knudsgaard, INGENIØR’NE og byMUNCH, by- og landskabsdesign

Boligerne i Løkkegårdsparken er fordelt på tre klynger omkring hver deres gårdrum og er en del af et stort sammenhængende rekreativt område med grønne oaser, en sø, stisystemer, legepladser og udearealer.

Vi har som arkitektrådgiver på Løkkegårdsparken haft fokus på anvendelse af robuste materialer med minimale drifts- og vedligeholdelsesomkostninger samt bæredygtige materialer med lang levetid og høj genanvendelighed. Boligerne er indrettet med fokus på dagslys, god akustik og et godt indeklima.

Projektet er udarbejdet på baggrund af et skitseforslag, hvor vi bl.a. har foretaget ændringer i disponeringen og det samlede facadeudtryk. P+P arkitekter har i rollen som arkitektrådgiver bl.a. haft ansvaret for skitsering, myndighedsprojekt, udbudsprojekt, projektering og, projekteringsledelse, projektopfølgning og fagtilsyn.

Landskabsarbejder pågår stadig. Vi glæder os til at se de grønne udearealer, når de står færdige.