MENU
Loekkegaardsparken_konkurrence_vundet_3-scaled.jpg

Løkkegårdsparken vundet!

Vi er utrolig glade for og stolte over at kunne meddele, at vi har vundet projektkonkurrencen om at opføre afd. 48 Løkkegårdsparken for boligforeningen DOMI Bolig sammen med vores stærke team bestående af Byggefirmaet Knudsgaard, Ingeniør’ne og byMUNCH – landskab

Projektet omfatter 72 almene boliger af fire forskellige typer og størrelser beliggende i Odder syd for Aarhus. Det er udarbejdet på baggrund af et skitseforslag, hvor vi bl.a. har foretaget ændringer i disponeringen og det samlede facadeudtryk, hvilket forbedrer projektet, optimerer boligerne, løfter det arkitektonisk, gør det mere bygbart og udførligt, uden funktionalitet og kvalitet i skitseprojektet kompromitteres.

Løkkegårdsparken er placeret i vestbyen i et kvarter med både tæt-lave og åben-lave boligområder. De 72 boliger fordeles i tre klynger omkring hver deres gårdrum og bliver en del af et stort sammenhængende rekreativt område med grønne oaser, stisystemer, legepladser og udearealer. Der vil dermed være et stort fokus på de nære relationer, tryghed, det gode familieliv og på at skabe udearealer, der lægger op til rekreativtiet og socialt samvær beboerne imellem. De varierende boligtyper kombineret med en gennemtænkt landskabsarkitektur, der binder det hele sammen, er med til at skabe en lille landsby i byen. Løkkegårdsparken bliver et mangfoldigt boligområde med en alsidig sammensætning af beboere og præget af nærhed og nærvær.

Vi ser frem til det videre samarbejde. Løkkegårdsparken forventes indflytningsklar i begyndelsen af 2024.