MENU
Jonas_Mads_og_Thanh_konstruktoerpraktikanter_nyhed-scaled.jpg

Mød vores tre nye praktikanter

Vi har altid set det som en vigtig opgave at have praktikanter og dermed være med til at uddanne den næste generation af både bygningskonstruktører og arkitekter. Det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til tre nye praktikanter på vores kontor i Aarhus.

Mads Bøgehøj Sørensen (tv.) kommer fra den projekterende linje på bygningskonstruktøruddannelsen på Via University College i Aarhus. På nuværende tidspunkt arbejder han på to projekter. Det ene er Bybladet i Tilst, hvor han hjælper med udarbejdelsen af hovedprojektet. Det andet er, at han har fået til opgave at tegne BUPL-bygningens nuværende tagkonstruktion i 3D, så det senere kan bruges til renovering. Mads er meget interesseret i den digitale udvikling i byggebranchen, og hvordan digitale redskaber bruges i projekter.

Jonas Løvbjerg Rasmussen er på 6. semester på bygningskonstruktøruddannelsen og læser på VIA University College i Horsens. Han har en baggrund som tømrer, ligesom flere andre af både arkitekterne og konstruktørerne i P+P arkitekter har. Det giver en god ballast og vigtig forståelse for bygbarhed og arbejdet på byggepladsen. I øjeblikket arbejder Jonas på det store renoveringsprojekt i Østbyen i Ikast, hvor omkring 13.000 m2 alment boligbyggeri skal totalrenoveres. Han har derudover en stor interesse for 3D-modellering.

Thanh Long Vu læser til projekterende bygningskonstruktør på 6. semester på Via University College i Aarhus (den internationale linje ATCM). Lige nu arbejder Thanh på Løkkegårdsparken i projektforslagsfasen. Løkkegårdsparken er en projektkonkurrence, vi netop har vundet, og som omfatter opførelsen af 72 almene boliger i Odder syd for Aarhus.

Velkommen alle tre!