MENU
Jonas_Soeren_og_Ida_Praktikanter_hos_PP_arkitekter.jpg

Mød vores tre praktikanter

Vi har altid set det som en vigtig opgave at have praktikanter og dermed være med til at uddanne den næste generation af både bygningskonstruktører og arkitekter. Det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til tre nye praktikanter på vores kontor i Aarhus.

Jonas Sørensen studerer til bygningskonstruktør på 6. semester på VIA University College i Aarhus. Han har valgt den projekterende retning. Jonas er allerede i fuld gang og er i øjeblikket tilknyttet et større byggeprojekt på Arresøvej i Risskov og flere andre opgaver. Ligesom mange af vores konstruktører har Jonas en baggrund som tømrer, hvilket giver en god ballast og vigtig forståelse for bygbarhed og arbejdet på byggepladsen.

Søren Østergaard læser også til bygningskonstruktør på 6. semester på VIA University College i Aarhus. Ligesom Jonas har Søren valgt den projekterende retning. Udover den almindelige interesse for byggeri ønsker Søren også at opbygge en faglighed inden for bæredygtighed, LCA-analyser og DGNB-certificering. Søren er tilknyttet to spændende projekter, som I endnu har til gode at høre om …

Ida Pedersen studerer ligesom Jonas og Søren til bygningskonstruktør på VIA University College i Aarhus. Hun går også på den projekterende linje. Ida arbejder på et konkurrenceprojekt, hvor P+P arkitekter har tegnet et seniorbofællesskab med 22 boliger og tilhørende fælleshus og udearealer, der skal realiseres på Mælkevej i Svenstrup uden for Korsør.

Velkommen alle tre!