MENU
Nyhed-naturnaetter-1-scaled.webp

P+P arkitekter er udvalgt til at give bud på NATURNÆTTER

Dansk Kyst- og Naturturisme ønsker at udvikle og transformere en række virksomheders overnatningsmuligheder til bæredygtig, naturnær overnatning af høj kvalitet.

P+P arkitekter er sammen med konsulentvirksomheden Thybo & Co samt landskabsarkitekt Skaarup Landskab udvalgt til at give bud på udviklingsplaner i projektet.

Opgaven indebærer oplæg til transformationen af eksisterende virksomheders naturnære overnatning – herunder programmering og indretning af området, bygningsmasse, sammensætning af kapacitet, servicefaciliteter, landskab mv. Målgruppen af virksomheder er for eksempel; camping, motel, B&B, bondegårdsferie og lignende.

Dansk Kyst- og Naturturisme skriver selv: ”Projektet NATURNÆTTER skal skabe nye bæredygtige løsninger for naturovernatninger i Danmark i et bredt samarbejde med destinationsselskaber, virksomheder, brancheforeninger og andre interessenter. Ambitionen er at genopfinde naturnære overnatningsformer og brede det ud til nye målgrupper”.

Udarbejdelsen af udviklingsplaner for naturnær overnatning af høj kvalitet, der skaber opmærksomhed, branding og promovering af de medvirkende virksomheder, er en opgave, der passer ind i P+P arkitekters tilgang til arkitektur, vores profil og erfaring med udvikling og transformation af fysiske arealer. Desuden taler det ind i vores gennemgående fokus på bæredygtighed.

 

Læs mere om vores arbejde her. 

Læs mere om NATURNÆTTER her.

 

Foto 1 & 2: Bo Immersen