MENU
Signe-Dahlgren_Nicolaj-Bach_Pplusparkitekter_Nyhed.webp

Nye P+P’ere på Aarhus-kontoret

På Aarhus-kontoret har vi for nylig budt velkommen til sagsarkitekt Signe Dahlgren og IKT-leder Nicolaj Bach Boholt. To kyndige, garvede mennesker, der tilsammen styrker vores fælles viden inden for deres respektive fagligheder.

Lær dem at kende lige her:

Signe Dahlgren er vores nye sagsarkitekt. Hun er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus og har 12 års erfaring med skitsering og projektering. Hun har en særlig ekspertise ift. boligbyggeri, som hun følger hele vejen fra helhedsplan til projektering. Signe er optaget af skabe arkitektur, der forholder sig til steder og kontekster, så der bygges videre på de eksisterende kvaliteter. Hun har desuden fokus på og interesse for bæredygtig arkitektur og genbrug af materialer. Hun mener i høj grad, at man som arkitekt bør være med til at løse de udfordringer, vi som samfund står overfor iht. ressourceforbrug og udledning af CO2.

Nicolaj Bach Boholt er vores nye IKT-leder. Han er uddannet bygningskonstruktør fra UCN i Aalborg og er oprindeligt tømrer. Han har mange års erfaring fra branchen og er ekspert på sit felt. Hans styrker ligger bl.a. i arbejdet med IKT, BIM og de digitale værktøjer og arbejdsprocesser generelt. Han beskriver faktisk sig selv som en decideret ”excel-nørd”. For Nicolaj er god arkitektur lig med bæredygtig arkitektur. Han har særligt fokus på sunde materialer, tidløs æstetik og ikke mindst, at byggerierne giver noget tilbage til det område, de er en del af.

Velkommen til, begge to!