MENU
Nyekolleger_2024.png

Vi udvider P+P-teamet!

Der er gang i opgaverne her i starten af det nye år, og vi ser ind i en periode med mange spændende projekter i ordrebogen. Derfor har vi ansat nye P+P’ere til at styrke indsatsen på Aarhus-kontoret!

Michael Bob Petersen er tegnestuens nye arkitekt. Han er ekspert i visualiseringer, skitsering og grafisk arbejde og har haft sin egen visualiseringsvirksomhed de sidste 4 år. Michael er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus, og han har arbejdet på flere prominente tegnestuer her i smilets by. Han arbejder med et særligt fokus på stemning, materialer og den gode detalje.

Vores nye bygningskonstruktør, Mikkel Jensen, er en gammel kending på tegnestuen – han har nemlig været praktikant hos os! Han er uddannet fra VIA University College i Aarhus, og i sin afsluttende opgave undersøgte han plantevægges indflydelse på den indendørs luftkvalitet i bygninger. Mikkel er proaktiv og kreativ, og så er han særligt interesseret i BIM og bæredygtighed, herunder LCA.

Emil Tromborg Andersen er ligeledes startet som bygningskonstruktør hos os. Emil har god teknisk forståelse, han er fagligt stærk og desuden naturligt nysgerrig og videbegærlig. Han arbejder med særligt fokus på sammenhængen mellem det funktionelle og det æstetiske i byggeprojekter, og hans interesser er bl.a. bæredygtighed og specialområder som brandrådgivning. Han er uddannet fra VIA i Aarhus.

Anton Østergaard Nielsen læser på VIA i Aarhus og den ene af vores to nye bygningskonstruktørpraktikanter! På studiet har han (indtil videre) bl.a. beskæftiget sig med IKT, BIM og registrering. Anton er detaljeorienteret og fokuseret på det gode samarbejde. Han er optaget af ærlig arkitektur, hvor det arkitektoniske greb ikke skygger for funktionaliteten. Derudover har han en særlig interesse for ældre arkitektur og universelt design.

Viktor Kamronn læser til bygningskonstruktør – også på VIA i Aarhus. Viktor sætter pris på miljøpræget arkitektur; arkitektur som fremhæver og indgår naturligt i sine omgivelser. Han har fokus på mennesket plads i bygningen – funktionaliteten skal være i fokus. Viktor er analytisk anlagt, byggeteknisk kompetent og han har gode engelskfaglige kompetencer. Gennem et udvekslingsophold har Viktor desuden stiftet bekendtskab med internationale projekter og arbejdsmetoder.

Alvilda Krohn er vores nye arkitektpraktikant. Hun er i gang med sin bacheloruddannelse på Arkitektskolen Aarhus. Hun ser frem til at afprøve sin viden i praksis og til at tilegne sig ny viden og erfaring. Hun interesserer sig særligt for bygninger, der har en historie, herunder spændfeltet mellem bevaring og udvikling. For Alvilda er det vigtigt med holdbare og æstetiske løsninger, som bidrager til at gøre arkitekturen behagelig at opholde sig i og omkring.

Velkommen til, alle sammen!