MENU
Nye-medarbejdere-hjemmeside-1.png

Nye ansigter på tegnestuen!

Efter sommerferien har vi sagt velkommen til hele fire nye medarbejdere i P+P-teamet!

Én konstruktør, Stine, og tre konstruktørpraktikanter; Martin, Simon og Charlotte, har meldt deres ankomst – lær dem bedre at kende lige her!

Stine Hejn er uddannet bygningskonstruktør fra VIA University College i Aarhus. Hun ser frem til at knytte den viden, hun har opnået på studiet, til praksis og generelt til at tage det første skridt i sin karriere med en ny titel. For Stine er det vigtigt, at der i byggeri er en klar sammenhæng imellem æstetik og funktionalitet, så hverken det ene eller det andet bliver tilsidesat under projekteringen. 

Martin Jakobsen er i gang med bygningskonstruktøruddannelsen på VIA University College i Aarhus, og han har tidligere arbejdet hos en tømrer. Martin ser frem til at afprøve sin nuværende viden samt tilegne sig ny viden som praktikant hos os. Han sætter pris på at gå gennem en by, hvor byggeriet har en udstråling og er æstetisk flot. Han er interesseret i at forøge det æstetiske udtryk i både gammelt og nyt byggeri.

Simon Holmboe læser på bygningskonstruktøruddannelsen på VIA University College i Horsens. Han glæder sig til at lære nyt inden for faget og opleve, hvordan hverdagen er på en tegnestue som bygningskonstruktør. For Simon er det vigtigt at skabe byggeri med fokus på funktionalitet, æstetik og bæredygtighed.

Charlotte Christensen læser på bygningskonstruktøruddannelsen på VIA University College i Holstebro. Charlotte er uddannet maler og har derfor været vant til at færdes på store og små byggeprojekter. For hende er det vigtigt, at byggeri er holdbart med gode løsninger. Hun er særligt interesseret i renovering og bevaringsværdige bygninger, hvor det handler om at bibeholde bygningernes sjæl og charme.

Vi glæder os til samarbejdet – velkommen til!