byen_Grenå-03.jpg

Opførelse af Åbyen i Grenaa

Vi er glade for, at vi nu kan offentliggøre, at vi sammen med Aalsrode Tømrerfirma og LB-Consult skal i gang med opførelsen af Åbyen i Grenaa. Vi skal opføre 2830 m² almene boliger for Boligselskabet B45. Projektet er ét af to punkthuse og udgør med sine 30 lejligheder, første del af to etaper.

Punkthusene er placeret midt imellem byen og et rekreativt område, hvilket afspejles i byggeriets udformning. Med 5 etager ovenpå en ankomst- og parkeringsplint og en orientering i 360º tilbydes kig til både Grenaa midtby med kirketårnet som et dominerende pejlemærke samt Sundet vest for Grenaa.

Det nye byggeri tilbyder fire forskellige lejlighedstyper i forskellige størrelser, alle med privat altan eller tagterrasse.

Byggeriet opføres i mørk tegl med subtile detaljer. Alle steder hvor man er i nærkontakt med bygningen – f.eks. ved indgange og altaner er der indarbejdet trælister som en varm og blød pendant til teglen. Der er arbejdet med store vinduespartier der inviterer lys og udsigt ind i boligerne. Basen med store åbninger og begrønning er med til at nedbryde overgangen mellem terrænet og plinten.

Vi ser frem til det videre samrbejde med Aalsrode Tømrerfirma og LB-Consult.