MENU
Augustenborg_Slot_opmaaling-scaled.jpg

Opmåling på Augustenborg Slot

Opmåling er en faglig hjørnesten for restaureringsarkitekter. Vi måler bygninger op for at få et så præcist projektgrundlag som muligt. Og så opdager man i øvrigt ting, man ikke vidste i forvejen.

I december var vi en tur på Augustenborg Slot på Als for at opmåle portbygningens tagværk og klokkespir, og udføre en matterportregistrering af de øvrige tagrum i hele slotsanlægget. Matterporten fotograferer og laver en 3D-model af de eksisterende forhold. Det er et meget brugbart digitalt værktøj til udpegning af problematikker og til at få det store overblik.

Vi lavede en gammeldags analog opmåling af tagværk på portbygningen med optegning på stedet. På den måde kommer vi rundt i alle krogene med tommestok og afstandsmåler, og får derved bygningen helt ind under huden.

 

P+

“Vi yder totalrådgivning inden for restaurering og istandsættelse af kirker, historiske bygninger og anden bevaringsværdig kulturarv.

Vores kulturarvsafdeling består af arkitekter og bygningskonstruktører med speciale i restaurering.

Arbejdet er funderet på et indgående kendskab til og en stor respekt for tradition, kultur, materialer og historiske byggeteknikker.

Vi har en lang erfaring inden for området og kan håndtere alle faser som rådgiver på restaureringsprojekter af enhver art.”

Om vores kulturarvsrådgivning

 

Læs mere om vores andre restaureringsprojekter og vores arbejde med den danske kulturarv her.