MENU
PadelWorld_Ikast_nyhedsbanner_web_2-scaled.jpg

PadelWorld i Ikast – se billederne af det færdige byggeri

Tæt ved motorvejen mellem Aarhus og Herning ligger et stort firkantet betonbyggeri. Det huser PadelWorld Ikast – et imponerende 4.000 kvadratmeter stort sports- og eventcenter, hvor der er skabt nogle af de bedste faciliteter for at spille padeltennis i Danmark. Forholdene i centeret er i topkvalitet og lever op til højeste turneringsstandard, når det kommer til baner, underlag og selve hallens proportioner og udformning. De fleste af banerne har været i brug et stykke tid, men nu er hele centeret endelig blevet helt færdigt. Vi har været arkitekter på projektet og dermed bl.a. stået for skitsering, visualisering og projektering af den store hal og de dertilhørende faciliteter.

Udover padelfaciliteterne med hele 15 baner (to singlebaner og 13 doublebaner), hvor af to af dem er under åben himmel, er der i midten af PadelWorld også skabt et 250 m2 stort loungeområde. Det er udført i gode gedigne materialer med trægulve og -paneler. I loungen, som byder på masser af grønne planter og indeholder en mindre sportsshop, er der også en bar med snacks, fadøl og andre drikke. Dermed er stedet den ideelle ramme for at afholde firmaevents og sociale arrangementer kombineret med bevægelse og motion. Udover faciliteterne, der understøtter selve udøvelsen af padel-sporten og det sociale samvær omkring sporten, tilbyder centeret også mødelokaler og moderne omklædningsrum, hvor der er kælet for detaljerne, og wellness-område, der bl.a. omfatter sauna og koldtvandsstyrtbad.

“Vi skal leve længere, vi skal være sunde, vi skal spille padeltennis, og så skal vi have en bajer bagefter.”

Jens Poulsen, en af idémændene bag PadelWorld, i interview med Herning Folkeblad.

 

Vi takker for et godt og inspirerende samarbejde med de to idémænd bag PadelWorld, Rasmus Niebuhr og Jens Poulsen, samt totalentreprenør IBG Erhvervsbyg.