MENU

Åbyen Etape III

Vi fortsætter det gode samarbejde med Boligforeningen B45 og skal sammen med Rasmus Jakobsen a/s, Allermann Rådgivning, Norconsult og Terra Nova Landskab skabe 3. etape af Åbyen i Grenaa.

Afdelingen skal ligge ved siden af de to andre etaper af byggeriet, som er placeret midt mellem byen og et rekreativt område lige ved Letbanen. Åen slynger sig smukt langs bygningerne, og lejlighederne tilbyder et 360-graders kig til både Grenaa midtby og sundet vest for byen.

Byggeriet består af to punkthuse af 34 lejligheder fordelt på fem etager. De er udformede som familieboliger i forskellige størrelser, alle med privat altan eller have. Lyset inviteres ind i boligerne gennem store vinduespartier, der samtidig giver beboerne en smuk udsigt over området og åen. Mellem husene skal der laves opholdszoner, cykelparkering og stier samt private haver til stuelejlighederne.
Åbyen etape 3 spiller sammen med det eksisterende bygninger, men skiller sig samtidig lidt ud – bl.a. i form af facaden, der denne gang udføres med en lysere, varm, brun sten. Tilsammen udgør de 3 bygninger 64 almene boliger i høj kvalitet.

Sag nr. 1728.23

Færdiggørelse:
2025

Bygherre:
B45

Projekt:
Opførelse af to punkthuse af 34 familieboliger

Opgave:
Totalentreprise, arkitektrådgivning

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter