MENU

Center for Sundhed II

Genoptræning, terapi og meget mere. Etableringen af Center for Sundhed er anden etape i et stort projekt for Thisted Kommune, Center for Sundhed – Thyhallen, der skal forbedre mulighederne for bevægelse, kulturelle arrangementer og lokalt fællesskab, som vil bidrage til at højne livskvalitet og den generelle sundhed i Thisted og hele regionen.

Center for Sundhed er et ambitiøst projekt, der skal skabe et moderne og regionalt multicenter for idræt, sundhed, fællesskab og kultur. Det vil blive et samlingssted for områdets borger og et aktivitetscenter, hvor et hav af forskellige sportsgrene og fritidsaktiviteter vil kunne udfolde sig.

Center for Sundhed bliver et kommunalt sundhedscenter med genoptræning, terapi, arbejdspladser, foreningsaktiviteter og meget andet. Et moderne center med behandlerrum, træningsfaciliteter, møderum og kontorarealer. Dertil kommer nyindretning af et aktivitets- og foyerområde med fitness, trænings-/yogarum, klub- og mødelokaler, ophold, omklædning og aktivitetsspots. Det kommunale sundhedscenter vil fungere som indgang til områdets mange funktioner.

Center for Sundhed placeres ved kommunens største idrætsanlæg, Thyhallen.

Se også: Center for Sundhed 1

Læs mere om projekter her: Thisted Kommune

 

Sag nr. 1231.17

Færdiggørelse:
2024

Bygherre:
Thisted Kommune

Projekt:
Nyt Center for Sundhed

Opgave:
Bygherrerådgivning

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter