MENU

Højtoftecenteret N8 PSYKIATRI

Nærværende projekt drejer sig om flytning af psykiatrisk sengeafsnit N8 til ny lokation i Højtoftecentret, som er et tidligere plejecenter, der nu bliver psykiatri. Det har undergået en større ombygning for at skabe de rette rammer for etableringen af det nye psykiatrisk sengeafsnit, der indbefatter 16 sengepladser som et åbent psykiatri afsnit.

Ud over sengepladserne er der etableret en række funktioner til afdelingen og personalet i form af fysioterapi, træningsrum, konsultationsrum, lægekontorer, medicinrum, samtalerum, sanserum og vagtfunktion. Til patienter og pårørende er der indrettet en fælles spisestue med anretterkøkken, stue, opholdsnicher, TV-stue, vaskerum.

En stor atriumgårdhave centralt i byggeriet giver kig til planter og træer og en mulighed for at komme ud i den friske luft.

I tilknytning til det nyindrettede Højtoftecenter findes psykiatrisk ambulatorium i samme bygning. Som følge af etablering af nyt N8 er der foretages en række ændringer i indretningen af det psykiatriske ambulatorium.

I de resterende kvadratmeter er indrettet en privat lægeklinik med otte konsultationsrum og dertilhørende faciliteter.

 

Sag nr. 1134.15

Færdiggørelse:
2017

Bygherre:
Region Nordjylland

Projekt:
Ombygning af plejecenter til psykiatrisk sengeafsnit m.m.

Ydelse: 
Totalrådgivning

Størrelse:
2.300 m2

Byggesum:
7,4 mio. kr. eks. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter