MENU

Karavana

P+P arkitekter har i 2009 for Aarhus Kommune udarbejdet en helhedsplan for området på Graham Bells Vej 1, Aarhus N indeholdende dagtilbud til Kunstnerhuset Karavana, 14 stk. kollegieboliger, samt forflytning af ”Væksthusene” – et dagtilbud for 30 autister til Kileparken 21 i Tilst.

Kunstnerhuset Karavana er et kunstnerisk dagtilbud for voksne udviklingshæmmede med talent for at udvikle sig gennem kreative aktiviteter i form af musik, drama og billedkunst. Det overordnede mål er at give voksne med udviklingshæmning mulighed for at bruge og udvikle deres kreative evner i et kunstnerisk miljø og for at mødes med ligestillede i ind- og udland.

Kunstnerhuset bliver opført som et samlet hus, hvor det er muligt at arbejde selvstændigt inden for de 3 udtryksformer, teater, musik og billedkunst. Kunstnerhuset indeholder teatersal med dertil hørende faciliteter, foyer med galleri og butik, atelier med orangeri, musiklokale samt tilhørende ”ansatte” og personalefaciliteter. Bygningen er opført som lavenergi klasse 1.

P+P arkitekter har stået for brugerprocessen, udarbejdelse af byggeprogram og dispositions forslag, og har været den styrende part i forhold til myndighedprojekt, hovedprojekt og udbud. Efterfølgende varetog P+P arkitekter ledelsen og det primære fagtilsyn under udførelsen, samt havde ansvaret for projektets kvalitet, tidsplan og økonomi.

 

Sag nr. 876.09

Færdiggørelse:
2011

Bygherre:
Aarhus Kommune

Projekt:
Arkitektrådgivning

Opgave:
Dispositionsforslag og byggeprogram

Størrelse:
880 m2

Entreprisesum:
27 mio. kr. ekskl. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter