MENU

KVADRAT – Administration

P+P arkitekter har fungeret som arkitektrådgiver for Kvadrat siden den første sten blev lagt på marken i udkanten af Ebeltoft i 1978. Siden dengang har huset undergået adskillige tilbygninger og forandringer i takt med Kvadrats voksende succes.

Senest har P+P arkitekter været rådgiver på en indvendig istandsættelse af kontorer, Showroom og møderum.

Projektet er blevet til i et samarbejde med den London baserede tegnestue Sevil Peach som er verdenskendt for deres visionære ideer om kontorindretning. P+P´s rolle har været at ”oversætte” ideer og skitser fra en udenlandsbyggemetode til dansk lovgivning og bygbarhed. Vi har stået for at koordinere, projektere, udbyde og endeligt selve udførslen.

Projektets primære mål var at skaffe Kvadrat flere arbejdsstationer til den stadigt voksende personalegruppe, flere mødelokaler og et større og moderne showroom på hele 320 m2

Siden opførelsen af Kvadrats HQ tilbage i slutningen af 70’erne har måden vi ønsker at ”sidde på kontor” ændret sig. Derfor blev en bærende del af den nye indretning at åbne op for de små kontorer således det smukke gangforløb, kontorer og landskabet er smeltet sammen. Dette er til glæde for både det daglige personale og husets mange besøgende fra både ind- og udland.

 

Se links til vores andre projekter for Kvadrat:

Kvadrat Headquaters

Nye haller

Hovedindgang

 

Sag nr. 1016

Færdiggørelse:
2014 – 2017

Bygherre:
Kvadrat

Projekt:
Renovering og ombygning af administration; kontorlokaler, mødelokaler og showroom

Opgave:
Arkitektrådgivning

Størrelse:
2870 m2

Byggesum:
22 mio. kr. eks. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

 

Fotograf: Thomas Illemann

Relaterede projekter