MENU

KVADRAT – Nye haller

Siden P+P arkitekter, dengang Poulsen og Therkildsen, tegnede og opførte hovedkvarteret i 1978, har tegnestuen været arkitekter på alle Kvadrats udvidelser frem til i dag.

I efteråret 2015 fik P+P arkitekter opgaven at opføre fire nye haller til Kvadrat i forlængelse af de allerede 5 eksisterende haller.

De nye lagerhaller huser i dag en gardinekspeditionshal m. systue, en prøveekspeditionshal, en lagerhal, en automathal med et lagerrobotsystem, samt diverse personale faciliteter.

Svævende over de hurtigt kørende trucks i lagerhaller er etableret en gangbro som fører kontorpersonalet og husets gæster sikkert fra administrationsdelen til prøveekspeditionshallerne, hvor de fine stoffer kan besigtiges. Det er til stor glæde for både personalet og truckfører at den daglige risiko for sammenstød nu er fjernet.

Foruden ovennævnte er der udført truckladehal, lastbilsramper til af- og pålæsning af varer. Samt nyopførelse af personaleparkeringen som måtte flyttes for at give plads til de nye lagerhaller.

Hallerne er udført i betonbagvægselementer med en skalmur i samme blødstrøgende teglsten som den øvrige bebyggelse på Kvadrat. Tage udføres som tagkassetter på betonspær.

P+P har stået for skitsering, ide, projektering og udførelse af alle disse forandringer og nye haller.

 

Se links til vores andre projekter for Kvadrat:

Kvadrat Headquaters

Administration og showroom

Hovedindgang

 

Sag nr. 1108

Færdiggørelse:
2015 – 2016

Bygherre:
Kvadrat

Projekt:
Fire nye haller til Kvadrat. En gardinekspeditionshal, en automathal, en prøveekspeditionshal og en lagerhal.

Opgave:
Totalrådgivning

Størrelse:
3600 m2

Byggesum:
33,1 mio. kr. eks. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

 

Fotograf: Thomas Illemann

Relaterede projekter