MENU

Skovgaardsparken Afd. 3

P+P arkitekter har i samarbejde med MT Højgaard, ingeniørfirmaet Moe & Brødsgaard samt landskabsarkitekt Preben Skaarup vundet totalentreprisekonkurrencen om Skovgaardsparken Afd. 3, udskrevet af Brabrand Boligforening.

Projektet omfatter udvendig renovering og efterisolering af facader, udvidelse og inddækning af altaner samt en opgradering af de grønne områder i afdelingen “Skovgaardsparken Afd. 3,”. Boligerne opdateres energimæssigt så de overholder krav for lavenergibygninger klasse 2015. Det er den første og største af den type renoveringer i Danmark.

Skærmtegl er i en mørk varm jordfarve og efterisolering trækkes som en kappe omkring bygningskroppene på indgangsfacader og gavle. Vestfacaderne med de udvidede altaner skyder sig ud af denne kappe, brystningerne efterisoleres og beklædes med facadeplader i farve svarende til skærmteglen. Projektet er støttet af Landsbyggefonden og sætter nye standarder indenfor energi og bæredygtighed.

Der er efter tildelding af opgaven, løbende i alle projekteringsfaser, afholdt workshops med styregruppen. Undervejs i forløbet har vi endvidere lavet flere Mock Up, og bl.a. samlet dem i en lejlighed inden beslutning om færdigproduktion. Herved sikres at løsningerne fungerer både funktionsmæssigt og byggeteknisk.

 

Sag nr. 528.04

Færdiggørelse:
2014

Bygherre:
Brabrand Boligforening

Projekt:
Renovering af facader, energi og miljøoptimering. Energiklasse 1.

Opgave:
Totalentreprise

Størrelse:
23.000 m2

Byggesum:
180 mio. kr. ekskl. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter