MENU

Trygfondens familiehus

P+P arkitekter har sammen med Jakobsen og Blindkilde a/s og Viborg ingeniørene a/s deltaget i konkurrencen om opførslen af Trygfondens familiehus, et familiehus ved neurocenteret i Hammel for Trygfonden og Region Midtjylland.

Huset skal danne ramme om familielivet for de indlagte børns familier. Familiehuset skal rumme otte boliger med tilhørende fælles- og personalefaciliteter.

Familiehuset opføres på regionens grund i et af de nærliggende villakvarterer i Hammel.

Trygfondens familiehus placeres i umiddelbar nærhed til neurocenteret, hvilket giver en optimal mulighed for familierne til at deltage og støtte op om barnets behandlingen og helingsproces .
Ved den ønskede selvstændige placering af familiehuset får familierne mulighed for at trække sig tilbage fra neurocenteret til mere hjemlige omgivelser hvor, familielivet har mere frie rammer. Her er der plads og rum til privatliv eller fællesskab og mulighed for at restituere og langsomt etablere en hverdag med de nye livsvilkår.

Vi ønskede at skabe en lille klynge af huse der kommer helt tæt på den verden, som man kender fra Hammel og fra andre mindre bysamfund. Et sted der er trygt og giver borgere, personale og pårørende mulighed for at kunne noget sammen på en anden måde, fordi det er trygt og overskueligt.

 

Sag nr. 1524.16

Færdiggørelse:

Bygherre:
Trygfonden og Region Midtjylland

Projekt:
Familiehus

Opgave:
Totalentreprise konkurrence

Størrelse:
ca. 875 m²

Byggesum:
17 mio. kr. ekskl. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter