MENU

Vodskov Kultur- og Idrætscenter

P+P arkitekter har sammen med Byggefirmaet Ole Grønlund A/S opført et meget ambitiøst om- og tilbygningsprojekt på Vodskov Hallen, så det idag står som et nyt Kultur & Idrætscenter.

Hallen er udbygget med markante nye faciliteter, som bibliotek, fitnessrum, ungdomsklub, kreativt værksted og en sansesal. Midt i bygningen finder man fællesrummet, som er bygningens sociale mødested, med madbod, opholdspladser og nicher.

Vodskov Hallen er et aktivt og levende hus. Den transparente facade, skaber god kontakt mellem ude og inde og kigget til bygningens aktiviteter vækker de forbipasserenes nysgerrighed. De nye aktiviteter og rammer er attraktive for nye brugergrupper, hvilket har gjort centret til det kulturelle samlingspunkt for hele Vodskov og  opland.

Projektet har haft fokus på social bæredygtighed og har stræbt efter at åbne dørene for alle grupper af borgere i byen. Dette er lykkedes og mennesker på tværs af generationer møder hinanden naturligt omkring de forskel ligartede aktiviteter, hvilket har bidraget til en større social sammenhængskraft i Vodskov.

P+P arkitekter har været arkitektrådgiver på projektet, og har stået for projektering, udbud og udførelse. Herunder bl.a. haft byggeledelsen og ansvaret for mangelgennemgang og 1. års eftersyn.

 

Sag nr. 1103.14

Færdiggørelse:
2015

Bygherre:
Aalborg Kommune

Projekt:
Om- og tilbygning af Vodskov Kultur & Idrætscenter

Opgave:
Arkitektrådgivning

Størrelse:
Ombygning: 1.000 m2
Nybygning: 1.500 m2

Entreprisesum:
20 mio. kr. ekskl. moms

Links:
Gå på opdagelse i flere af vores projekter

Relaterede projekter